Reiseprogram

22
apr
2022
 Reise
22.04.2022 - 28.04.2022

Skottland venter fremdeles på oss!

Noen har vært der for over 1000 år siden - andre, kanskje rett før pandemien. Uansett; Aberdeen, The Highlands og Edinburgh venter på Nordmøre Senioruniversitet.
Vi har varslet at vi nå håper å kunne besøke dem, om de fremdeles lover å ta vel imot oss. De har svart: Kom 22. - 28.april 2022, eller 19. - 25.mai, så skal vi prøve å oppfylle noen av ønskene:

Bli litt kjent med Aberdeen. “Drikke te” med dronningen i hennes private slott, Balmoral. Oppleve den fantastiske naturen i nasjonalparken Cairngorms i The Highlands. Bli kjent med historie og kultur, som har gitt både land og distrikt gjetord - på godt og ondt og underslår ikke at det er midt i et whiskydistrikt av de sjeldne. Sjekke ut om “Nessie” liker oss, eller ei. Stikke innom Kompani Linges treningsleir. Få en smak av håndverk, gårdsdrift og Haggis, sekkepiper, menn i skjørt, slott og byggverk som kan fortelle oss noe vi ikke kjenner til. Inverness, Elgin, Pitlochry, Sterling og Edinburgh med The Castle, dronningens residens, The Mile og Princess Street.
Gjennomgående fly Kristiansund-Oslo-Aberdeen/Edinburgh-Oslo-Kristiansund.
Programmet vil være det som vi hadde før pandemien stoppet oss, med de justeringer som er absolutt nødvendige.

Hvis du kunne tenke deg å delta på turen, send en sms til 97084598 snarest. Den gjelder ikke som påmelding - kun et hjelpemiddel for oss i videre planlegging.
Program og påmeldingsmulighet vil komme senere. Da er det ingen grunn til å nøle.