Reiseprogram

24
apr
2020
 Reise
24.04.2020 - 30.04.2020

Foredraget begynner kl. 13:00 og varer til ca. 14:30.
Lokalet er åpent fra kl. 11:45 for billettsalg og sosialt samvær med gratis servering av kaffe og kaker frem til kl. 12:45.

UD har kommet med dette rådet: Alle norske statsborgere frarådes å reise utenlands t.o.m. 14. april 2020.
Vår turoperatør, “Peer Gynt Tours AS”, har klare retningslinjer å forholde seg til, men situasjonen endrer seg stadig. De arbeider for å få full oversikt mot alle parter som har innvirkning på turen vår til Skottland 24.april 2020.
Dette er en ekstraordinær situasjon både for oss som reisende og “Peer Gynt Tours AS” som turoperatør. 

Vår turoperatør, “Peer Gynt Tours AS”, skriver 17.03. i sin redegjørelse til deltakerne på turen vår til Skottland bl.a.
””......Vi synes situasjonen er like frustrerende som sikkert mange av dere synes, - men det er akkurat nå ikke noe vi får gjort med dette.    Det eneste vi eventuelt kan gjøre på kort sikt er å flytte turen til f.eks. oktober i år – da tillater SAS fri ombooking av bestilte flybilletter, og vår agent i Skottland vil gjøre det samme.” 
Med grunnlag i gitt informasjon fra turoperatør, forespørsler fra deltakere og telefonmøte i Nordmøre Senioruniversitets reisegruppe 18.03., har vi i dag meddelt “Peer Gynt Tours AS” at vi er åpen for at turen, om mulig, kan flyttes/utsettes til høsten, fortrinnsvis perioden medio september.
“Peer Gynt Tours AS” vil snarest mulig sende ut et tilbud/forespørsel om dette.

Nordmøre Senioruniversitets reisegruppe
Sigfred Dyrnes  Herdis Marstein  Tom Felberg  Marie Dybvik

Informasjon om program og priser finner dere nå på "Les mer".