Reiseprogram

24
apr
2020
 Reise
24.04.2020 - 30.04.2020

Foredraget begynner kl. 13:00 og varer til ca. 14:30.
Lokalet er åpent fra kl. 11:45 for billettsalg og sosialt samvær med gratis servering av kaffe og kaker frem til kl. 12:45.

PÅMELDINGEN ÅPNER MANDAG 7. OKTOBER KL. 09.00.
DET ER IKKE MULIG Å BESTILLE TUREN FØR DA !

Framgangsmåte ved påmelding:
1. Trykk på lenken nedenfor.
2. Du kommer direkte inn på vår tur.
3. Derfra blir du nå ledet fram til fullføring av bestillingen.


Lenke for påmelding til Nordmøre Senioruniversitets tur til Skottland:
https://www.peergynt.com/nordmore-senioruniversitet-skottland 

Dersom turen er fulltegnet, vil det komme fram i den lilla boksen, og det vil ikke være mulig å fortsette bestillingen. Ønsker du å stå på venteliste, så meld fra om dette til ”Peer Gynt AS”.

”Peer Gynt AS”: tlf. 71 57 04 50. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skottland venter på oss!
Noen har vært der for over 1000 år siden - andre, kanskje nylig. Uansett; Aberdeen, The Highlands og Edinburgh venter på Nordmøre Senioruniversitet. Vi har varslet at vi vil bruke 7 dager av vår tid til å besøke dem om de lover å ta vel imot oss. 
De har svart: Kom 24. - 30.april 2020, så skal vi prøve å oppfylle noen av ønskene:

Bli litt kjent med Aberdeen. “Drikke te” med dronningen i hennes private slott, Balmoral. Oppleve den fantastiske naturen i nasjonalparken Cairngorms i The Highlands, bo på en herregård og ikke underslå at det er midt i et wiskydistrikt av de sjeldne. Bli kjent med historie og kultur, som har gitt både land og distrikt gjetord - på godt og ondt. Sjekke ut om “Nessie” liker oss, eller ei. Få en smak av håndverk, gårdsdrift og Haggis, sekkepiper, menn i skjørt, slott og byggverk som kan fortelle oss noe vi ikke kjenner til. Inverness, Elgin, Pitlochry, Sterling og Edinburgh med The Castle, dronningens residens. Flott hotell, The Mile, Princess Street og “shopping amok”. 

Gjennomgående fly Kristiansund-Oslo-Aberdeen/Edinburgh-Oslo-Kristiansund. 

Sett av 24. - 30. april 2020.

Informasjon om program og priser finner dere nå på "Les mer".